mun. Chișinău, Bulevardul Constantin Negruzzi 2
(+373 22)999548

Formalitățile necesare pentru trecerea peste frontiera vamală prevede un grad ridicat de responsabilitate și cunoștințe de legislația vamală a Republicii Moldova și țările în care clienții noștri punere în aplicare a operațiunilor de export-import.

OOO «Eximservice Broker» reprezintă clienții în domeniul vamal, exercitarea controlului asupra procesului de vămuire – de la pregatirea documentelor pentru vama marfă declarația (CCD), CARNET TIR, CMR, înainte de eliberarea de bunuri aflate în circulație pe teritoriul țării importatoare:

o examinare a documentelor comercianților, contractele internaționale, inclusiv costurile directe, mai mici de a importa bunuri;

ajuta cu proiectarea deciziilor de clasificare, a licențelor și a permiselor de alte;

alege coduri ale Sistemului Armonizat de la prima aplicare a metodei de valoarea în vamă, acordarea de sprijin în caz de defecțiune a autorității vamale în propunere;

organiza depozitarea mărfurilor în antrepozitele vamale și antrepozite vamale având în vedere produsul.

Toate mărfurile transportate peste frontiera vamală a oricărui stat, inclusiv Republica Moldova, sunt supuse controlului vamal obligatoriu și decor. Procedura de vămuire poate fi definit ca un set de operațiuni vamale de către comercianți și autoritățile vamale, în ceea ce privește mărfurilor și mijloacelor de transport peste frontiera vamală a Republicii Moldova.

Vămuirii poate și ar trebui să înceapă cu mult înainte de sosirea mărfurilor la biroul vamal de destinație. Pentru a face acest lucru pregăti în mod corespunzător toate documentele de transport, documentele de activități de comerț exterior, să competent în livrarea mărfurilor.

La etapa de auto-închidere a încărcăturii poate fi dificil cu Serviciul Vamal, precum și documentația necesară, rectificarea, care poate lua timp suplimentar și bani.

Vămuire este necesară nu numai pentru mărfurile importate și exportate, dar, de asemenea, pentru mărfurile aflate în tranzit. La importul de bunuri în Republica Moldova, vămuirea poate începe cât mai curând înainte de sosire și după sosirea mărfurilor și de transport pe teritoriul vamal al țării.

Compania “Broker Eximservice” reprezintă clienții în vamă și controlează procesul de vămuire, în toate etapele, ofera servicii de definițiile codul corect te importate mărfuri.

Oficiul Central

mun. Chișinău, Bulevardul Constantin Negruzzi 2
+(373 22) 999548