mun. Chișinău, Bulevardul Constantin Negruzzi 2
(+373 22)999548

Prin posturi vamale Moldova a importat o mulțime de mărfuri. Efectuarea multe dintre ele nu este o problemă. În special, aceasta se aplică la autoturisme. Suficiente pentru a furniza documente, și câteva zile mai târziu, mașina va fi vămuite – vă puteți muta în condiții de siguranță pe teritoriul Republicii Moldova. Dar există produse care nu sunt ușor de vvezesh. Astfel de produse sunt multe, și au nevoie de a elibera permise de. Acesta include o varietate de certificate, licențe și multe altele. Fără aceste documente pentru a transporta mărfuri peste biroul vamal nu este posibilă.

Înainte de a te duci pentru achiziția, trebuie să știți dacă este certificatele necesare. Acest lucru poate fi văzut în taxe vamale, sau brokerul vamal. Unele bunuri nu necesită certificare obligatorie, dar poate fi faptul că transportul peste graniță este nevoie. În acest caz, va trebui să faceți este să-l primească. Pentru a face acest lucru, există organizații care se ocupă de înregistrarea acestei documentații.

Inspectorii vamali examina documentele care însoțesc mărfurile importate. Din aceasta cauza, procedura de vămuire se amână pentru o lungă perioadă de timp. Dacă oricare dintre documentele lipsește, acesta va trebui să fie sigur de a furniza. Nevoie aici, precum și certificatele menționate anterior aplicate produsului. Toate aprobările pentru biroul vamal trebuie să fie executate în conformitate cu cerințele aplicabile. Acesta trebuie să fie prezenți Timbre organismele de reglementare competente, jurisdicția asupra eliberarea unui document. Ei vor testa produsele de măsurare de siguranță, comportament radiologică și monitorizarea epidemiologică. Numai după care va fi dat la lucrari, care vor trebui să furnizeze la biroul vamal sau brokerul vamal să plătească.

Simțiți-vă liber să scrieți și să ne sunați.

Ne place mult să comunicăm cu clienții noștri.